cv-installatie in regio Utrecht

Uw woongenot staat bij ons voorop

Levering en installatie van onder meer Nefit- en Remeha-ketels

Installatiebedrijf INBUMA is premium partner van Nefit. We leveren, repareren, installeren en onderhouden ketels van dit gerenommeerde merk. U kunt bij ons de standaard fabrieksgarantie op deze ketels van 2 jaar uitbreiden naar 7 jaar. Heeft u een ander merk cv- of hr-ketel, bijvoorbeeld van Remeha of Daalderop? Ook die ketels nemen we onder handen.

Nooit meer koude voeten

Over vloerverwarming bestaat vaak de misvatting dat het een energievreter is. Onterecht, het is juist ideaal om hiermee te besparen op de stookkosten. Vloerverwarming zorgt al snel voor een aangename binnentemperatuur, waardoor u de normale verwarming een paar graden lager kunt zetten. Hiermee bespaart u 10 tot 20% op de energierekening. Meer informatie hierover? Neem contact op met INBUMA in Maarn, regio Zeist. Bel 0343-443056.

7 dagen per week storingsdienst

Een cv- of hr-ketel die zijn werk niet doet, is natuurlijk erg vervelend. Als het winter is wilt u graag de verwarming aanzetten en een warme douche is altijd aangenamer dan een koud bad. INBUMA vindt het belangrijk dat u er zo snel mogelijk weer comfortabel bij zit. Daarom kunt u 7 dagen per week, dus ook in de avonduren en de weekenden, onze storingsdienst inschakelen. Storing verhelpen?

Koop een stukje zekerheid

Goed en regelmatig onderhoud van uw radiatoren, cv- of hr-ketel is erg belangrijk; voor uw portemonnee, maar vooral voor uw gezondheid. Er wordt nog vaak gedacht dat koolmonoxidevergiftiging het gevolg is van verouderde kachels en geisers. Echter zijn ook de moderne cv-ketels veroorzakers hiervan. Door slechte installatie, gebrek aan onderhoud en verkeerde instellingen kan er koolmonoxide vrijkomen. Laat daarom altijd een erkend installateur uw ketels installeren en onderhouden. Bij afname van een onderhoudscontract komt er elk jaar een INBUMA-installateur bij u langs voor een servicebeurt. Dan weet u zeker dat uw installatie aan alle veiligheidseisen voldoet.