Installatiebedrijf uit regio Utrecht

Uw woongenot staat bij ons voorop

Over INBUMA:
Installatie Bureau Maarn

In 1978 richtte Jan Alblas samen met zijn compagnon het installatiebedrijf op. Het bedrijf werd al snel een gevestigde naam in Maarn en omgeving. Gesprongen leidingen, geen warm water of een lekkage in het dak? De inwoners en ondernemers uit die regio wisten dat ze voor een snelle en secure oplossing van deze en soortgelijke problemen bij INBUMA moesten aankloppen.

Van vader op zoon

Na 15 jaar samenwerken ging Jan Alblas alleen verder. Eind jaren 90 sloot zijn oudste zoon Teus zich aan bij het bedrijf en hij is inmiddels de huidige eigenaar. INBUMA is nu al bijna 40 jaar de installatiespecialist van de Utrechtse Heuvelrug die bij u langskomt voor onder meer cv-installaties, badkamer- en keukenrenovaties en dak- en zinkwerkzaamheden.

Partner van Woningbouwvereniging Maarn

Sinds de jaren 80 verzorgt INBUMA de renovatie, reparatie en het onderhoud van ongeveer 400 huizen en appartementen voor Woningbouwvereniging Maarn. Een relatie waar we trots op zijn en die we, net als de woningen, zorgvuldig onderhouden.

Erkend leerbedrijf

Alle kennis die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan, delen we graag met de nieuwe generatie installateurs. Daarom is INBUMA aangemeld als Erkend Leerbedrijf.